Service cases

Goede service is maatwerk. Benieuwd naar onze aanpak? Bekijk onze klantcases en krijg een concreet beeld van onze hospitality- en service oplossingen.

Universiteit

Bij één van de universiteiten in Nederland leveren service medewerkers van H&H Service diverse diensten op het gebied van verkeer. Niet alleen zien zij toe op het parkeergedrag van studenten, bezoekers en personeel. Zij hebben ook een gids- en verwijzingsfunctie bij de ingang van de diverse parkeerterreinen.

Voordat deze opdracht startte hebben wij onze mensen getraind op klantvriendelijk verwijzen en begeleiden. Dat krijgen we nu terug. Meerdere malen heeft opdrachtgever onze mensen gecomplimenteerd over de toon, inhoud en opstelling waardoor de verkeersdeelnemer een soort “Centerparcs” gevoel krijgt.

Spoorwegmaatschappij

Tijdens de spits, op rustige momenten of tijdens evenementen staan onze servicemedewerkers klaar voor de reizigers.

Onze medewerkers zijn hét gezicht op het perron en helpen reizigers op weg naar hun eindbestemming. Wanneer reizigers andere hulpvragen hebben, of wanneer een situatie hierom vraagt, helpt de servicemedewerker op een persoonlijke manier om iedereen een fijne reiservaring te geven.

Opvanglocaties

H&H Service bemenst diverse opvanglocaties door heel Nederland. Op deze locaties dragen onze servicemedewerkers bij aan een veilige en fijne opvangplek voor hen die dat zo nodig hebben.

De servicemedewerkers beantwoorden vragen van vluchtelingen, bieden een luisterend oor, verwijzen de mensen naar de juiste aanspreekpunten en ondersteunen de beveiligers op de locatie. Kortom, een onmisbare schakel bij het bieden van service en veiligheid!

Contact

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.
Heeft het haast? Bel dan direct onderstaand telefoonnummer!

Ook voor spoedaanvragen!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg