Hospitality services

Hospitality op de werkvloer maakt het verschil! Een gastvrij ontvangst en goede service tot aan het vertrek. Representatief voor alles wat u met uw organisatie wilt uitstralen.

Optimale beleving

Alles draait om het maken van de juiste indruk. Als organisatie wilt u uiteraard dat uw gasten en klanten direct een goed gevoel bij u krijgen én dat vasthouden.

Kwalitatief goed werk leveren, maar aan hospitality kant verslappen, wordt direct opgemerkt. U valt door de mand. 

Henry Ford zei hierover ooit ‘kwaliteit betekent het juiste te doen wanneer niemand kijkt’. Dat is precies wat wij bij H&H Service ook aan onze mensen meegeven. 

Hospitality en service moeten vanzelfsprekend zijn. Uw organisatie moet het ademen. Het moet verankerd raken in de dagelijkse praktijk. Onze mensen helpen daarbij.

Extra service met spoed?

Heeft u nu dringend hospitality of extra servicemedewerkers nodig? Plaats dan direct een spoed aanvraag door op de blauwe knop te klikken of bel: 085 – 902 69 02

Hospitality diensten

Receptiediensten

Een vriendelijk ontvangst. Op locatie en aan de telefoon. Daarnaast ook inzetbaar voor administratieve taken.

Host/Hostess

Hét aanspreekpunt voor uw gasten en klanten. Houdt alles in de gaten en corrigeert of assisteert waar nodig.

Gastheer/Gastvrouw

Superieure service. De absolute belichaming van gastvrijheid bij uw organisatie of evenement.

Verhuur van portofoons

Heeft u met spoed portofoons nodig om uw evenement, het verkeer of surveillancediensten in goede banen te leiden? Maak gebruik van onze portofoon service!

Onze aanpak

Ieder vraagstuk is uniek en vraagt dus om maatwerk. We gaan daarom graag vooraf eerst vrijblijvend en volledig kosteloos met u in gesprek. We zorgen dat we een goed beeld van uw situatie krijgen en bepalen vervolgens wat voor u de beste oplossing is.

Wat vind u belangrijk? Wat is absoluut not-done? Wat is haalbaar? We denken met u mee, geven advies en zijn recht door zee. We streven altijd naar de beste oplossing, maar kan iets niet dan zeggen we het ook.

Contact

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.
Heeft het haast? Bel dan direct onderstaand telefoonnummer!

Ook voor spoedaanvragen!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg

H&H Service is op zoek naar jou!

In verband met de snelle groei van onze bedrijven H&H Security en H&H Service zijn wij voor de uitbreiding van onze back-office op zoek naar een Financieel/Administratief Medewerker. Solliciteer en ga snel aan de slag!