Over ons

H&H Service is ontstaan vanuit het bedrijf H&H Security B.V. In ons werk en onze dienstverlening stond de klant open voor een andere aanpak. Net dat stapje meer, andere communicatie een afwijkende kijk op service én een uitkomst die de klant niet verwachtte.

Een nieuwe wind

Met de ervaring die we vanuit de beveiliging sinds 2010 hebben opgedaan, hebben wij onze mensen uitgekozen om deze aanpak verder uit te breiden en te professionaliseren. Met als gevolg een stijgende vraag vanuit een divers palet aan klanten die zich realiseren dat meer van hetzelfde niet altijd het beste resultaat oplevert.

Service en veiligheid gaan bij H&H hand in hand, de klant is verrast omdat “oude culturen” worden omgebogen naar een nieuwe situatie en beleving.

Zelf ervaren?

Inzet van servicemedewerkers

Er wordt in de huidige samenleving steeds meer van beveiligers verwacht. Beveiligers zijn echter beveiligers en moeten in onze ogen vooral beveiligen.

Aanvullende en ondersteunende werkzaamheden zoals het controleren van toegangsbewijzen, badges overhandigen en mensen wegwijs maken kunnen ook opgepakt worden door mensen die geen gecertificeerd beveiliger zijn, maar servicemedewerkers.

Al onze servicemedewerkers zijn in het bezit van een V.O.G., hebben hun BHV-diploma behaald en volgden een training security awareness en/of profiling.

Contact

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.
Heeft het haast? Bel dan direct onderstaand telefoonnummer!

Ook voor spoedaanvragen!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg

H&H Service is op zoek naar jou!

In verband met de snelle groei van onze bedrijven H&H Security en H&H Service zijn wij voor de uitbreiding van onze back-office op zoek naar een Financieel/Administratief Medewerker. Solliciteer en ga snel aan de slag!