Hostess Service Eindhoven

Zoekt u professionele en representatieve host- of hostesses in de regio van Eindhoven? Onze hosts en hostesses zijn proactief en weten precies hoe ze uw gasten op een gastvrije manier van dienst zijn.

Aanspreekpunt

De host of hostess komt uit de regio Eindhoven en is hét aanspreekpunt voor uw gasten. Hij of zij beantwoordt vragen en houdt verder alles in de gaten, leest de situatie en corrigeert mensen waar nodig of maakt hen wegwijs. De host is verantwoordelijk voor een goed verloop van de dagelijkse gang van zaken.

Breed en direct inzetbaar

Of het nu gaat om het uitdelen en innemen van badges of het bijhouden van bezoekersregistratie, onze servicemedewerkers leveren net dat stukje extra. Bovendien zijn zij allen in het bezit van een BHV-diploma, volgden de training security awareness en/of profiling.

Tot slot zijn onze servicemedewerkers communicatief goed in staat om als ambassadeur van uw bedrijf of organisatie op te treden. In de praktijk worden zij ondersteund door een operationeel leidinggevende.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verhuur van portofoons

Heeft u met spoed portofoons nodig om uw evenement, het verkeer of surveillancediensten in goede banen te leiden? Maak gebruik van onze portofoon service!

Andere Hospitality oplossingen in Eindhoven

Receptiediensten

Een vriendelijk ontvangst. Op locatie en aan de telefoon. Daarnaast ook inzetbaar voor administratieve taken.

Gastheer/Gastvrouw

Superieure service. De absolute belichaming van gastvrijheid bij uw organisatie of evenement.