Receptiediensten

Uw receptiedienst uitbesteden of tijdelijke vervanging nodig? Onze servicemedewerkers zijn gemotiveerd, enthousiast en weten wat van hen verwacht wordt.

Zoals u mag verwachten

De receptie is hét visitekaartje van uw organisatie. Uiteraard wilt u erop kunnen vertrouwen dat de receptionisten zichzelf hiervoor verantwoordelijk houden en zichzelf gastvrij opstellen.

Bezoekers ontvangen en doorverwijzen, bezoekersregistratie, telefoontjes beantwoorden en ondersteunen bij overige administratieve taken. Alles draagt bij aan het beeld dat uw klanten en gasten van uw organisatie hebben én houden.

Kwaliteit gewaarborgd

H&H Service is uw partner als het gaat om aanvullende diensten die net dat extra stukje service leveren. Onze servicemedewerkers zijn in het bezit van een BHV-diploma, volgden de training security awareness en/of profiling.

Al onze servicemedewerkers zijn communicatief goed in staat om als ambassadeur van uw bedrijf of organisatie op te treden. In de praktijk worden zij ondersteund door een operationeel leidinggevende.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

H&H Service is op zoek naar jou!

In verband met de snelle groei van onze bedrijven H&H Security en H&H Service zijn wij voor de uitbreiding van onze back-office op zoek naar een Financieel/Administratief Medewerker. Solliciteer en ga snel aan de slag!