Host of Hostess inhuren

Wilt u een host of hostess inhuren? De host is de eerste persoon die uw gasten bij entree tegenkomt. Hij of zij moet uw organisatie op de juiste manier representeren en direct het juiste gevoel opwekken.

Aanspreekpunt

De host of hostess is hét aanspreekpunt voor uw gasten. Hij of zij beantwoordt vragen en houdt verder alles in de gaten, leest de situatie en corrigeert mensen waar nodig of maakt hen wegwijs. De host is verantwoordelijk voor een goed verloop van de dagelijkse gang van zaken.

Breed en direct inzetbaar

Of het nu gaat om het uitdelen en innemen van badges of het bijhouden van bezoekersregistratie, onze servicemedewerkers leveren net dat stukje extra. Bovendien zijn zij allen in het bezit van een BHV-diploma, volgden de training security awareness en/of profiling.

Tot slot zijn onze servicemedewerkers communicatief goed in staat om als ambassadeur van uw bedrijf of organisatie op te treden. In de praktijk worden zij ondersteund door een operationeel leidinggevende.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

H&H Service is op zoek naar jou!

In verband met de snelle groei van onze bedrijven H&H Security en H&H Service zijn wij voor de uitbreiding van onze back-office op zoek naar een Financieel/Administratief Medewerker. Solliciteer en ga snel aan de slag!