Volg ons op:

Hostess Service Amersfoort

Zoekt u representatieve host- of hostesses in de regio van Amersfoort?

Gastvrije professionals

Onze hosts en hostesses zijn proactief en weten precies hoe ze uw gasten op een gastvrije manier van dienst zijn. De host of hostess die u inhuurt komt uit de regio Amersfoort en is hét aanspreekpunt voor uw gasten. Hij of zij beantwoordt vragen en houdt verder alles in de gaten, leest de situatie en corrigeert mensen waar nodig of maakt hen wegwijs. De host is verantwoordelijk voor een goed verloop van de dagelijkse gang van zaken.

Breed en direct inzetbaar

Of het nu gaat om het uitdelen en innemen van badges of het bijhouden van bezoekersregistratie, onze servicemedewerkers leveren net dat stukje extra. Bovendien zijn zij allen in het bezit van een BHV-diploma, volgden de training security awareness en/of profiling.

Tot slot zijn onze servicemedewerkers communicatief goed in staat om als ambassadeur van uw bedrijf of organisatie op te treden. In de praktijk worden zij ondersteund door een operationeel leidinggevende.

Offerte aanvragen

Alles goed geregeld

Dat geeft rust

H&H Service staat synoniem voor betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie in. Laat ons u helpen de gastvrijheid binnen uw organisatie te waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

De gastvrijheid van uw organisatie verhogen

Stap voor stap

Gastvrijheid begint met duidelijkheid. Daarom vertellen wij u graag vooraf wat u van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op
Dit kan via telefoon, ons online formulier of per e-mail. Deel uw specifieke behoeften en vragen met ons zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Gesprek met een expert
Eén van onze hospitality experts neemt contact met u op. Wij bespreken de details van uw situatie en adviseren u over de best passende professionals/diensten.
Voorstel op maat
Op basis van uw behoefte, stellen wij een voorstel samen met een duidelijk overzicht van de te leveren diensten en de bijbehorende kosten.
Uitvoering en evaluatie
Onze professionals voeren de afgesproken diensten uit en na afloop volgt een evaluatiegesprek om te toetsen of aan al uw verwachtingen is voldaan.

Overal een juiste indruk

Andere Hospitality oplossingen in Amersfoort

Elk van onze trainingen is ontworpen om uw medewerkers te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om veilig te kunnen werken en adequaat te reageren in noodsituaties.

Receptiediensten

Een vriendelijk ontvangst. Op locatie en aan de telefoon. Daarnaast ook inzetbaar voor administratieve taken.

Gastheer/Gastvrouw

Superieure service. De absolute belichaming van gastvrijheid bij uw organisatie of evenement.

Heldere communicatie

Portofoon service

Heeft u met spoed portofoons nodig om uw evenement, het verkeer of surveillancediensten in goede banen te leiden? Maak gebruik van onze portofoon service!